Om de veiligheid van uw data in de cloud te kunnen blijven garanderen heeft Trimble op dinsdag 1 november 2022 een beveiligingsupdate doorgevoerd. Deze update heeft enkel gevolgen voor gebruikers van het Trimble TMX-2050 display die werken met Precision IQ (PIQ).

Heeft u dus een Trimble TMX-2050 display en werkt u met Precision IQ dan kunt u, vanwege deze beveiligingsupdate, vanaf 1 november 2022 ondervinden dat de optie AutoSync (draadloos verzenden van data) niet meer naar behoren functioneert. Daarnaast kan het ook zijn dat de luchtbeelden, die als achtergrond fungeren bij het selecteren van het juiste perceel, niet meer geladen worden. Alle andere functies blijven 100% operationeel. U zal dus voor uw dagelijkse werkzaamheden nog steeds gebruik kunnen maken van uw Trimble GPS systeem.

Om beide opties echter weer 100% operationeel te krijgen dient uw TMX-2050 display een software update te krijgen. Wij stellen u gratis de nieuwste software ter beschikking. In de meeste gevallen kunt u deze update zelf kosteloos uitvoeren.

Als een van bovenvermelde functies dus niet meer naar behoren functioneert en u wilt uw TMX-2050 display updaten, dan kunt u contact opnemen met onze support afdeling. Zij zullen, aan de hand van enkele vragen, bepalen op welke manier de update veilig uitgevoerd kan worden en helpen u graag verder met de juiste instructies.

– Voor Nederland          088 – 818 0 818 of support@vantage-agrometius.nl
– Voor België                011-599 566 of info@vantage-agrometius.be
– Voor Duitsland            02923 971 5959 info@vantage-agrometius.de