Leer alles over optimaal beregenen en toepassen van gewasbescherming in dit webinar  

Om u de mogelijkheid te geven om meer te leren over optimaal beregenen en toepassen van gewasbescherming organiseerden wij op 2 maart 2022 een gratis webinar. Tijdens deze webinar vertelden wij meer over optimaal beregenen en toepassen van gewasbescherming met een GeoBas weerstation. Via onderstaande button kunt het webinar terugkijken.

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

GeoBas: hét hulpmiddel voor het bepalen van het optimale beregeningsmoment en -gift en het toepassen van gewasbescherming.

De GeoBas LoRain Soil meet de neerslag, luchttemperatuur & relatieve vochtigheid, zuigspanning en vochtpercentage. Nieuw is nu ook een bodemtemperatuurmeting in de vochtsensor en een berekende bladnatwaarde. Zo kunt u dit veelzijdige station gebruiken voor zowel beregenings- en gewasbeschermingsadvies!

  • Wanneer en hoeveel beregenen: met GeoBas simpel sturen op zuigspanning

  • Nooit meer te laat beregenen

  • Voorkom opbrengstderving door te laat beregenen

  • Gericht bespuiten

Nu tijdelijk tot 25 maart 2022 een mooie actiekorting!

15% korting bij aanschaf van minimaal 2x GeoBas LoRain Soil  

20% korting bij aanschaf van 5x GeoBas LoRain Soil

Deze inhoud kan niet weergegeven worden. Accepteer cookies om deze inhoud te bekijken.

OPTIMAAL BEREGENEN 

Met behulp van de GeoBas LoRain Soil uitvoeringen heeft u continu inzicht in essentiële informatie voor de groei van het gewas, zoals bodemvocht, temperatuur en neerslag. Dankzij de unieke zuigspanning sensoren heeft u altijd in beeld hoeveel inspanning de wortels moeten doen om het vocht te onttrekken aan de grond. Hiermee kunt u veel beter het moment en de optimale hoeveelheid van de beregening bepalen en een betere gewasgroei realiseren.

OPTIMAAL TOEPASSEN VAN GEWASBESCHERMING  

Steeds vaker vertoont het weer regionaal grote verschillen; ergens regent het behoorlijk, terwijl het tien kilometer verderop kurkdroog is. Met de GeoBas LoRain weerstations kunt u de specifieke klimaatomstandigheden in het gewas monitoren. Deze informatie kunt u gebruiken voor het bepalen van bijvoorbeeld het spuitmoment. CropVision Gewis geeft advies over het optimale bespuitingsmoment op basis van het GeoBas weerstation in uw eigen perceel en is daardoor veel accurater dan een traditionele werkwijze. Het GeoBas bodemvocht- en weerstation geeft daarnaast ook vooraf inzicht wanneer een vochttekort gaat optreden met behulp van de zuigspanningsmeting. Met deze combinatie kan gewasschade voorkomen worden door hogere effectiviteit van de bespuiting én beregening. De Gewis en GeoBas applicaties worden aangeboden via Taakkaart.nl.

Met de GeoBas LoRain stations kiest u voor een betrouwbaar systeem met de essentiële sensoren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De teeltspecialisten van Vantage Agrometius ondersteunen u tevens graag om deze sensoren optimaal te gaan gebruiken dit seizoen.