Uw eigen lokale GeoBas weerstation is nu te koppelen met het adviesprogramma CropVision Gewis. AgroVision en Vantage Agrometius hebben deze koppeling gelegd om telers zeer nauwkeurig en lokaal spuitadvies te kunnen bieden. Hiermee beantwoorden beide partijen aan de toenemende vraag van telers naar precisie spuitadvies.

Het programma Gewis vertelt u voor ieder gewasbeschermingsmiddel wanneer u dit het beste kunt spuiten voor het hoogste effect. Door CropVision Gewis te voeden met weergegevens van uw eigen GeoBas weerstation, geplaatst op uw eigen perceel, krijgt u een spuitadvies dat volledig op uw omstandigheden is toegespitst. Dit geeft een zeer nauwkeurig beeld van wanneer de omstandigheden het meest gunstig zijn om te spuiten en welke dosering u het beste kunt gebruiken.

Wilt u ook lokaal spuitadvies ontvangen op basis van uw eigen GeoBas weerstation?

Indien u reeds een GeoBas weerstation heeft en gebruik wilt maken van nauwkeurige spuitadviezen, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met AgroVision (0570-664121). Zorg dat u het serienummer en de keycodes van het weerstation bij de hand heeft. Deze zijn nodig om de gegevens van uw weerstation te kunnen gebruiken.

Heeft u nog geen GeoBas weerstation? Neem dan contact op met onze specialisten om een weerstation samen te stellen dat perfect aansluit bij uw wensen en teelten of klik op onderstaande button voor meer informatie over het GeoBas weerstation.