Trimble voegt twee nieuwe displays toe aan de populaire GFX displayserie, te weten de GFX-1060 (10 inch) en de GFX-1260 (12 inch). Met snellere processoren en vier keer meer werkgeheugen dan de voorgangers zijn deze nieuwe displays klaar voor de toekomst.  De nieuwe GFX-1060 en 1260 displays zijn vanaf begin december 2022 leverbaar.

Deze inhoud kan niet weergegeven worden. Accepteer cookies om deze inhoud te bekijken.

Krachtig en eenvoudig in gebruik

De nieuwe displays hebben qua snelheid en geheugen een flinke boost gehad ten opzichte van de vorige generatie displays. Dit is nodig omdat landbouwmachines steeds geavanceerder worden en nieuwe technieken zich in snel tempo ontwikkelen. Daarnaast wordt er steeds meer data vergaard en is het bovenal belangrijk dat het ook gebruiksvriendelijk blijft voor de chauffeur. De intuïtieve Precision-IQ software zorgt dat elke chauffeur snel vertrouwd is en complexe machines toch eenvoudig te bedienen zijn.

 

Altijd een passend systeem

De GFX-1060 en GFX-1260 hebben dezelfde bekabeling en gebruiksvriendelijke Precision-IQ software als de GFX-350 en GFX-750. Hierdoor passen de nieuwe displays naadloos binnen een machinepark waar al wordt gewerkt met Trimble GFX-displays. Door de modulaire opbouw kan er gekozen worden voor verschillende stuursystemen, nauwkeurigheden en uitbreidingsmogelijkheden zoals ISOBUS, sectieregeling, variabele afgifte of draadloze data uitwisseling. Hierdoor is er voor ieder bedrijf en elke toepassing een passend systeem samen te stellen.

Merkonafhankelijk

Één van de kenmerken waar de Trimble GPS-systemen om bekend staan is merkonafhankelijkheid. Dit geldt zowel voor toepassing op de trekker als op het werktuig.  De GFX-displays met de NAV-900 GNSS ontvanger zijn compatibel met meer dan 10.000 voertuigmodellen van meer dan 40 merken. Door de volledige ISOBUS ondersteuning kunnen vele machines aangestuurd worden voor bediening, sectieregeling en variabele afgifte op basis van taakkaarten.

Eenvoudig en draadloos data uitwisselen

De Trimble GFX displays beschikken allemaal over WiFi en Bluetooth en kunnen snel en gemakkelijk draadloos data uitwisselen met andere displays in het veld en met kantoor. Dankzij AutoSync wordt alle data geheel automatisch op de achtergrond gesynchroniseerd en heeft u op al uw displays dezelfde perceelsdata en machineconfiguraties. Daarnaast kunt u op Taakkaart.nl eenvoudig en kosteloos taakkaarten maken voor variabele afgifte en deze draadloos naar uw terminal in het veld sturen.

De nieuwe Trimble GFX-1060 en GFX-1260 zijn leverbaar vanaf begin december 2022.