In de wintermaanden staan veel bedrijven voor keuzes rond investeringen. Rijden we nog door met de trekker of ruilen we hem in? En wat doen we met de meststrooier die eigenlijk nog perfect is, maar niet op ISOBUS werkt en niet geschikt is voor het strooien met taakkaarten…? U kunt uw geld maar één keer uitgeven en u heeft vaak meerdere wensen. Er moeten dus concessies worden gedaan.

Maar er is een oplossing. Met de componenten van Müller Elektronik kan uw machine worden omgebouwd naar ISOBUS, waarmee uw machine klaar is voor precisielandbouw. Naast de afgifte en sectieregeling kunnen ook alle hydraulische functies worden overgenomen en bediend via ISOBUS. Denk hierbij aan de spuitboom of de zuigarm en hef van de bemester. Uw werktuig is hiermee weer helemaal up-to-date en kan weer jaren mee. Daarbij verhoogt het ook de inruilwaarde op het moment dat u hem toch besluit in te ruilen.

Indien de bedieningskast van uw machine kapot is kan het ook interessant zijn om uw machine naar ISOBUS om te bouwen. Bedieningskasten zijn vaak relatief duur omdat ze in kleine series zijn gebouwd. En als ze nieuw niet meer leverbaar zijn, moet u een tweedehands zien te vinden. Ombouwen naar ISOBUS is in veel gevallen nauwelijks duurder en biedt veel extra gemak.

Vantage Agrometius heeft de afgelopen jaren vele soorten machines succesvol omgebouwd, zowel oud als nieuw. Uw huidige werktuigcomputer wordt hiermee overbodig en het werktuig wordt vanuit uw Trimble display of ander merk ISOBUS display bediend. Zo heeft u GPS-besturing, sectiecontrol en variabele afgifteregeling in één display.

Wilt u meer weten over het ombouwen van uw huidige machines? Neem dan contact met ons op via onderstaande button of via 088-818 0 818.