Gebruikers van Trimble GPS-systemen die zij via een CNH dealer (Case / New-Holland / Steyr) gekocht hebben konden altijd al bij Vantage Agrometius terecht voor ondersteuning indien ze bij hun dealer niet tevreden waren over de kwaliteit van de service & support. Ook in de toekomst blijft dit van toepassing.

Begin 2023 heeft Trimble het contract met CNH beëindigd voor het leveren van GPS-stuursytemen voor achteraf opbouw (aftermarket). Dit is een gevolg van de overname van Raven door CNH en hiermee komt er een einde aan een samenwerking van bijna 20 jaar tussen CNH en Trimble. Wij merken dat dit voor vragen en onzekerheid zorgt bij klanten en CNH dealers.

Voor Trimble gebruikers die bij Vantage Agrometius hun GPS-systeem hebben gekocht verandert er sowieso niets en voor klanten met een CNH Trimble systeem in feite ook niet. Iedereen met een Trimble systeem kan bij Vantage Agrometius terecht voor ondersteuning en service op bestaande systemen. En natuurlijk kan men ook bij ons terecht voor nieuwe systemen of uitbreidingen op bestaande systemen.

Daarnaast zullen wij zorgen dat CNH dealers ook in de toekomst via Vantage Agrometius toegang houden tot Trimble GPS-systemen, onderdelen, software updates en service & support. Mocht u vragen hebben hierover neem dan gerust contact met ons op.