Voor de 3e keer is de Veris bodemscan als beste uit de test gekomen bij een vergelijkend onderzoek uitgevoerd door Nationale Proeftuin Precisielandbouw. Betrouwbare sensordata vormt de basis voor een goede start met precisielandbouw. Neem hierbij geen risico en laat uw perceel door een van onze loonwerkers scannen met een Veris bodemscanner. Met de meest betrouwbare meetresultaten kunnen wij u vervolgens helpen met het proces van teeltoptimalisatie. Een gedetailleerde zonekaart van uw perceel zetten wij om in een taakkaart waarmee u uw producten variabel kunt toepassen. Meer achtergrondinformatie vindt u via onderstaande button.

Met de stijgende kosten van kunstmest maar ook andere materialen wordt het steeds belangrijker dat u op het scherpst van de snede uw bemesting uitvoert. Teveel toepassen kost geld, maar ook als u te weinig toepast kost het u opbrengst en/of kwaliteit en daarmee ook geld. Het is zaak om de juiste balans daarin te vinden. Variatie vindt binnen alle percelen plaats en iedereen is het erover eens dat je op deze variatie in moet spelen. Hoe mooi is het dat je deze variatie met sensortechniek nu betrouwbaar in kaart kunt brengen en dat er machines zijn die deze variabele dosering inmiddels probleemloos kunnen toepassen! Precisielandbouw helpt u bij het vinden van die juiste balans tussen kosten en opbrengst.

Zet nu de eerste stap door de bodem in kaart te brengen en profiteer in 2022 van de optimale groei van uw bieten, gerst, mais en aardappelen. Onze verkopers en teeltspecialisten kunnen een passende aanbieding voor u maken en helpen u graag bij de teeltoptimalisatie.

Deze inhoud kan niet weergegeven worden. Accepteer cookies om deze inhoud te bekijken.