Repair Center

Vantage Agrometius is gecertificeerd Trimble Service Center en daardoor mogen wij de apparatuur onder garantie repareren. Hierdoor hoeft uw display niet opgestuurd te worden en kunt u desgewenst wachten op de reparatie. Indien een reparatie langer gaat duren, kunnen wij u vervangende apparatuur aanbieden.

Om aan de hoge kwaliteitsstandaarden van Trimble te voldoen gaan onze specialisten jaarlijks op training om nieuwe apparatuur te leren repareren, maar ook het kennisniveau van huidige apparatuur te waarborgen. Alleen bedrijven die de training met een voldoende hebben afgerond kunnen onderdelen en speciale diagnose apparatuur bestellen. Hiermee waarborgt Trimble de kwaliteit van de Service Providers.

Niet alleen de kennis is aanwezig binnen ons team, maar ook de hulpmiddelen, meetapparatuur en service-onderdelen om reparaties en modificaties uit te voeren. Onze elektronicawerkplaats is uitgerust met een speciale vloer en geaarde werkbanken om te voorkomen dat statische elektriciteit schade toebrengt aan uw producten. Naast reparaties kunnen wij ook preventief onderhoud uitvoeren met als doel de kans op onverwachtse storingen tot een minimum te beperken en de levensduur te verlengen.

download Reparatieformulier

Wij bieden u…

  • Vantage Agrometius Repair Center