Repair & Warranty Specialist

Ben jij opzoek naar een zelfstandige functie in een technische omgeving. Dan is deze functie voor jouw.

Wat ga je doen?

Ons service center is uniek in de Benelux voor precisielandbouw apparatuur. En jij bent een cruciale schakel in de dienstverlening naar onze klanten binnen en buiten ons werkgebied.

Je werkzaamheden bestaan uit het diagnosticeren, testen, vervangen en/of repareren van zowel GPS als andere precisielandbouw hardware units. Dit doe je op ons hoofdkantoor in De Meern (Utrecht), waar ons kleinschalig service center gelegen is. In samenwerking met directe collega’s verzorg je van A tot Z de afhandeling van defecte units. Hierbij heb je nauw contact met onze verkoop en service afdeling, leveranciers en klanten.

Je werkzaamheden vinden plaats op ons kantoor, je ontvangt de defecte units, je bepaald of het defect binnen garantie valt, je stemt de werkzaamheden af met de klant, brengt een eventuele offerte uit, voert de reparatiewerkzaamheden uit waar nodig en laat de units versturen. Waarna je collega’s van de service dienst de units terugplaatsen in het veld.

Daarnaast bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit:

· Beoordelen garantie claims

· Afstemmen met de leveranciers

· Afhandelen van garantie dossiers

· Opvolgen, administreren en beheren van reparatiedossiers

· Continue verbeteren van de dienstverlening en processen van het Service Center

Wie zijn wij? Sinds de oprichting is Vantage Agrometius uitgegroeid tot een toonaangevend en innovatief bedrijf in de precisielandbouwtechnologie. Wij bieden onze klanten een totaalpakket van hoogwaardige oplossingen rondom precisielandbouw en verzorgen hiervoor de service en support van A tot Z van onze merken zoals: Trimble, Müller elektronik, Veris, Optisurface…

Ons team bestaat uit meer dan 100 enthousiaste specialisten met een agrarische en/of technische achtergrond. Het bedrijf heeft 4 vestigingen: in De Meern (NL), Sint-Truiden (B), Lippetal-Herzfeld (D) en Feuchtwangen (D). Sinds 2015 is Vantage Agrometius onderdeel van Royal Reesink.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vantage Agrometius moet wat ons betreft in de basis aan drie voorwaarden voldoen; het moet leuk, leerzaam en lonend zijn. Wat kun je verder verwachten:

· Een afwisselende baan met volop uitdagingen;

· De nodige trainingen en externe certificeringen;

· Alle ruimte voor eigen inbreng;

· Ruimte om jezelf te ontwikkelen en kansen voor de toekomst;

· Je komt terecht in een klein team en werkt dagelijks samen met de directe leidinggevende;

· Een goed salarispakket dat past bij jouw kennis en achtergrond;

· Mogelijkheid tot parttime werken;

· Meewerken aan de ontwikkeling van de landbouw van morgen;

Wij vragen:

Je hebt interesse en passie voor elektronica en je wordt enthousiast van het repareren hiervan. De bijhorende administratie, opvolging en contact met klanten schrikt je niet af.

Verder:

· Opleiding op MBO niveau of gelijkwaardig door ervaring;

· Je bent thuis in de wereld van elektronica en alles wat erbij komt kijken;

· Je bent op alle vlakken secuur in je werk;

· Je bent creatief en inventief in het zoeken naar oplossingen, ook op vlak van processen en werkmethoden;

· Je bent de Engelse taal vaardig (Duits is een pre);

Interesse?

We zien graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet! Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Koen Linthorst koen.linthorst@vantage-agrometius.nl of Gertjan Zegwaard gertjan.zegwaard@vantage-agrometius.nl. Of bel: +31 (0)88 818 0 818.