Service Technieker België (Oost- West-Vlaanderen (m/v/x)

Kom jij ons team versterken? Wij zijn per direct op zoek naar een:

Service technieker voor België, regio Oost- West-Vlaanderen (m/v, 38 uur per week)

Als service technieker werk je veelal op locatie ergens in je eigen gebied. Je werk bestaat uit het installeren en inbedrijfstellen en van nieuwe precisielandbouw apparatuur en het herstellen en onderhouden van bestaande apparatuur. Tevens geef je technische ondersteuning aan dealers, klanten en collega’s. Als service technieker werk je zelfstandig en secuur. In deze functie ben je een van de belangrijkste schakels tussen onze klanten en de interne organisatie.

Je…

· hebt een (elektro)technische / agrarische achtergrond;

· bent geïnteresseerd in de hoog technologische apparatuur, zowel hard- als software;

· hebt een dienstverlenende instelling;

· denkt en handelt oplossings- en klantgericht;

· kunt zelfstandig en secuur werken;

· hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;

· hebt een technische bachelor opleiding genoten of hebt dezelfde denk- en werkmentaliteit door ervaring;

· kennis van Frans en Engels zijn een troef.

Ons aanbod Het motto van Vantage Agrometius is dat werken bij ons leuk, leerzaam en lonend moet zijn. Wij gaan graag een verbintenis met je aan, als jij ons weet te overtuigen dat jij de geschikte persoon bent voor deze functie. We bieden je een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en studiemogelijkheden. Vantage Agrometius is een groeiende organisatie die jou volop kansen biedt voor de toekomst.

Wie zijn wij

Vantage Agrometius is een technisch handelsbedrijf en dienstverlenende organisatie die zich volledig heeft gespecialiseerd in GPS-techniek en precisielandbouw. Vantage Agrometius is in 2010 opgericht en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend en innovatief bedrijf. Onze activiteiten bestaan uit: advies, verkoop, installatie, onderhoud, systeemintegratie, training, en reparatie. Agrometius is exclusief importeur van diverse topmerken waaronder Trimble, Veris, Augmenta, Müller en OptiSurface.

Ons team bestaat in totaal uit ruim 100 enthousiaste medewerkers en het bedrijf heeft vestigingen in Sint-Truiden (B), De Meern (NL) en Lippetal-Herzfeld (D). Sinds 2015 is Agrometius onderdeel van Royal Reesink NV.

Heb jij zin om bij een jong en dynamisch bedrijf te werken dat ? Voel jij je thuis in een aangename en informele bedrijfscultuur? Wil je graag een belangrijke schakel worden in onze organisatie en deel uitmaken van een gemotiveerd team? Stuur dan een motivatiebrief en je CV naar:

Vantage Agrometius bvba T.a.v. Michel Moiës E-mail: m.moies@agrometius.be Of bel voor meer informatie naar: +32 (0) 11599566