Vacature Specialist Precision Farming Software

Wat ga je doen?

Zodra de klant het product bij ons heeft besteld, begint het voor jou; jij helpt met de implementatie van de precisielandbouwtools. Je zorgt dat alle modules voor bijvoorbeeld planning, data uitwisseling en watermanagement goed werken. Daarnaast ondersteun je onze klanten en dealers met vragen over het gebruik of functioneren van de door ons geleverde producten en diensten telefonisch, via de mail of op locatie. Je kent een groot aantal van jouw klanten, omdat je hen  ontmoet bij de trainingen die je verzorgt voor eindgebruikers en klanten. Daarnaast kunnen jouw collega’s van de afdeling verkoop en service bij jou terecht voor ondersteuning.
We leren met elkaar en leggen opgedane kennis en goede werkmethoden vast, zodat we onze kennis kunnen delen, zowel intern als extern. Op deze manier kunnen onze leveranciers of de R&D afdeling input geven ter verbetering van de producten.

Wie zijn wij?

Sinds de oprichting is Vantage Agrometius uitgegroeid tot een toonaangevend en innovatief bedrijf in de precisielandbouw met naamsbekendheid in de West-Europese landbouwsector. Vantage Agrometius is exclusief importeur van diverse topmerken waaronder Trimble, Veris, Pessl, Müller Elektronik en OptiSurface. Wij bieden onze klanten een totaalpakket van hoogwaardige oplossingen en diensten rondom precisielandbouw. Wil je weten hoe onze oplossingen in de praktijk werken? Kijk dan hier: Opbrengstmeting Rooi Gewassen,  Onze eigen webportal (Taakkaart.nl)Onze Bodem scanners (Loads of Data)Onze werktuig Track and Trace oplossing.
Ons team bestaat uit ruim 70 enthousiaste specialisten met een agrarische en/of technische achtergrond. Het bedrijf heeft 3 vestigingen: in De Meern (NL), Sint-Truiden (B) en Lippetal-Herzfeld (D). Sinds 2015 is Vantage Agrometius onderdeel van Royal Reesink.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vantage Agrometius moet wat ons betreft in de basis aan drie voorwaarden voldoen; het moet leuk, leerzaam en lonend zijn. Wat kun je verder verwachten:

  • Een afwisselende baan met volop uitdagingen;
  • Alle ruimte voor eigen inbreng;
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid om te bepalen hoe je agenda eruitziet;
  • Plezier! Natuurlijk, werken is niet alleen maar leuk, maar we doen er alles aan om het wel zo leuk mogelijk te maken;
  • Een team van prettige collega’s met brede skillset om mee te sparren;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en kansen voor de toekomst;
  • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en achtergrond.

 

Wij vragen

Jij wordt enthousiast van (agro)techniek en bijbehorende software. Jij bent communicatief zeer vaardig en klantgerichtheid is vanzelfsprekend voor jou. Je haalt voldoening uit het helpen van mensen. Wij kunnen het werk met een gerust hart aan jou overlaten, want je bent altijd op zoek hoe het nog beter, soepeler en makkelijker kan voor de klant. Ook als dat betekent dat het werk na 17.00 uur nog even afgemaakt moet worden voor je naar huis gaat. Verder heb je:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. Duits is mooi meegenomen;
  • Je bent woonachtig in zuid Nederland.

Interesse?

Reageer dan via de sollicitatiebutton. We zien graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet! Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Ard van der Wouden, Manager Technical Services via 06 – 83965738

 
We stellen het niet op prijs als bureaus op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden.