Vacature Support Engineer

Wat ga je doen?

Wanneer de klant een vraag heeft over het gebruik of functioneren van een product neemt hij contact op met jou. Jij zoekt samen met de klant naar een passende oplossing. Die ondersteuning geef je telefonisch, via e-mail maar ook ter plaatse bij de klant. Wij zijn immers specialist in precisielandbouw apparatuur, juist omdat we de praktijk goed kennen.
Je kent een groot aantal van je klanten, omdat je hen ontmoet bij de trainingen die je verzorgt voor eindgebruikers en klanten. Daarnaast kunnen jouw collega’s van de afdeling verkoop en service bij jou terecht voor ondersteuning.
We leren met elkaar en leggen opgedane kennis en goede werkmethoden vast, zodat we onze kennis kunnen delen, zowel intern als extern. Op deze manier kunnen ook onze leveranciers of de R&D afdeling input geven ter verbetering van de producten.

 Wie zijn wij?

Sinds de oprichting is Vantage Agrometius uitgegroeid tot een toonaangevend en innovatief bedrijf in de precisielandbouw met naamsbekendheid in de West-Europese landbouwsector. Vantage Agrometius is exclusief importeur van diverse topmerken waaronder Trimble, Veris, Pessl, Müller Elektronik en OptiSurface. Wij bieden onze klanten een totaalpakket van hoogwaardige oplossingen en diensten rondom precisielandbouw. Wil je weten hoe onze oplossingen in de praktijk werken? Kijk dan hier: Opbrengstmeting Rooi Gewassen,  Onze eigen webportal (Taakkaart.nl)Onze Bodem scanners (Loads of Data)Onze werktuig Track and Trace oplossing.
Ons team bestaat uit ruim 70 enthousiaste specialisten met een agrarische en/of technische achtergrond. Het bedrijf heeft 3 vestigingen: in De Meern (NL), Sint-Truiden (B) en Lippetal-Herzfeld (D). Sinds 2015 is Vantage Agrometius onderdeel van Royal Reesink.

 Wat bieden wij jou?

Werken bij Vantage Agrometius moet wat ons betreft in de basis aan drie voorwaarden voldoen; het moet leuk, leerzaam en lonend zijn. Wat kun je verder verwachten:

  • Een afwisselende baan met volop uitdagingen;
  • Alle ruimte voor eigen inbreng;
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid om te bepalen hoe je agenda eruitziet;
  • Plezier! Natuurlijk, werken is niet alleen maar leuk, maar we doen er alles aan om het wel zo leuk mogelijk te maken;
  • Een team van prettige collega’s met brede skillset om mee te sparren
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en kansen voor de toekomst;
  • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en achtergrond.

 

Wij vragen

Jij wordt enthousiast van (agro)techniek en precisielandbouw apparatuur. Jij bent communicatief zeer vaardigheden en klantgerichtheid is vanzelfsprekend voor jou. Je haalt voldoening uit het helpen van mensen. Wij kunnen het werk met een gerust hart aan jou overlaten, want je bent altijd op zoek hoe het nog beter, soepeler en makkelijker kan voor de klant. Ook als dat betekent dat het werk na 17.00 uur nog even afgemaakt moet worden voor je naar huis gaat. Verder heb je:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. Duits is mooi meegenomen;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van de Meern.

Interesse?

Reageer dan via de sollicitatiebutton. We zien graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet! Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Ard van der Wouden, Manager Technical Services via 06 – 83965738