Nieuw: GeoBAS LoRa stations vanaf € 595,-

Vantage Agrometius heeft begin vorig jaar de GeoBas LoRa stations geïntroduceerd. LoRa is een veelbelovende nieuwe communicatietechniek die de simkaart vervangt. Het grote voordeel voor de teler is dat het nauwkeurig monitoren van de belangrijke parameters voor uw gewas nu veel goedkoper is geworden, en daarmee de investering in de sensoren nog rendabeler. Er zijn al stations beschikbaar vanaf 595 euro, waarbij staffelkortingen van toepassing zijn.

Optimaal beregenen met de GeoBas LoRa bodemstations

Met behulp van de GeoBas LoRa Soil uitvoeringen heeft u continu inzicht in essentiële informatie voor de groei van het gewas, zoals bodemvocht, temperatuur en neerslag. Dankzij de unieke zuigspanning sensoren heeft u altijd in beeld hoeveel inspanning de wortels moeten doen om het vocht te onttrekken aan de grond. Hiermee kunt u veel beter het moment en de optimale hoeveelheid van de beregening bepalen en een betere gewasgroei realiseren.

Optimaal spuitmoment bepalen met de GeoBas LoRa weerstations 

Met de GeoBas LoRa weerstations kunt u de specifieke klimaatomstandigheden in het gewas monitoren. Deze informatie kunt u gebruiken voor het bepalen van bijvoorbeeld het spuitmoment. Het is ook mogelijk de stations te koppelen aan teeltregistratieprogramma’s voor het verkrijgen van bijvoorbeeld ziektemodellen.

Met de GeoBas LoRa stations kiest u voor een betrouwbaar systeem met de essentiële sensoren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De teeltspecialisten van Vantage Agrometius ondersteunen u tevens graag om deze sensoren optimaal te gaan gebruiken dit seizoen.

GeoBas LoRain weerstation bekijken
GeoBas LoRain Soil bodemstations bekijken
GeoBas LoRa Expert bodemstation bekijken
GeoBas WS compleet weerstation bekijken
Alle GeoBas modellen bekijken

Vraag direct een offerte aan!