Vantage Agrometius vandaag de dag

Vantage Agrometius is sinds de oprichting in 2010 uitgegroeid tot een toonaangevend en innovatief bedrijf met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Nederland, België & Duitsland. Vantage Agrometius is exclusief importeur van diverse topmerken waaronder Trimble, Veris, Pessl en OptiSurface. Met deze merken bieden wij een one-stop-shop voor bedrijven die precisielandbouw succesvol willen inzetten in de bedrijfsvoering. Sinds 2015 is Vantage Agrometius onderdeel van Royal Reesink NV.

De kernactiviteiten van Vantage Agrometius bestaan uit:
• Advies & verkoop
• Installatie
• Training & instructie
• Helpdesk & ondersteuning
• Onderhoud, service & reparatie
• Productontwikkeling & systeemintegratie

Missie & Visie

Vantage Agrometius streeft ernaar langdurige relaties op te bouwen met haar business partners, dealers en eindgebruikers. Wij realiseren dit door kwalitatief hoogwaardige producten voor precisielandbouw te leveren, met een uitstekende service. Hierbij gaat Vantage Agrometius nieuwe uitdagingen aan door vragen uit de praktijk pragmatisch en efficiënt op te lossen. Doordat Vantage Agrometius flexibel en oplossingsgericht omgaat met wensen van klanten, heeft de organisatie in de afgelopen jaren een belangrijke plaats verworven in de markt.

Historie

De basis voor het ontstaan van Vantage Agrometius is in 2002 gelegd onder de vlag van Geometius. In die tijd kwam precisielandbouw overwaaien uit Amerika en in de relatief korte tijd van het bestaan hebben er vele ontwikkelingen plaatsgevonden in de techniek en de kennis rondom GPS en precisielandbouw. Bekijk de tijdlijn voor een overzicht van de historie van Vantage Agrometius.

Tijdlijn