Vantage Agrometius Bvba biedt u deze zomer mooie kortingen op vele producten en diensten die u helpen met precisielandbouw. Onze specialisten helpen u graag met een passende oplossing en aanbieding voor uw bedrijf.

De GPS-stuursystemen van Trimble zijn merkonafhankelijk en gemakkelijk over te zetten. Dit betekent dat zowel uw trekkers als uw werktuigen voorzien kunnen worden van dit systeem. Als voorbeeld; U heeft één John Deere trekker &  één Fendt trekker tevens heeft u een Agrifac spuit in de schuur staan. Al deze machines kunnen voorzien worden van een Trimble GPS-stuursysteem. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw AB-lijnen (draadloos of via USB) overzetten.

TMX-2050 Bekijken
GFX-750 bekijken
CFX-750 bekijken

De Müller Elektronik ISOBUS oplossingen zijn geschikt voor vele merken machines & werktuigen die ISOBUS voorbereid zijn. Wilt u bijvoorbeeld aan de slag met Section Control op een of meerdere van uw werktuigen? Kies dan voor een Müller Elektronik oplossing.  Onze specialisten helpen u graag de juiste oplossing bij uw bedrijfssituatie te kiezen.
Heeft u al een Müller Elektronik Display? Maar wilt u deze gebruiken voor een andere machine of werktuig? Ook op kabels en accessoires hebben wij momenteel mooie kortingen!

Muller elektroniks TRACK GUIDE III display
Muller elektronik TOUCH1200
Muller elektronik Touch800 ISOBUS Display
TRACK Guide III bekijken
TOUCH1200 bekijken
TOUCH800 bekijken

Geïnteresseerd? Onze specialisten maken graag een passende aanbieding!
Bel of mail voor de exacte voorwaarde en kortingen!
Bel 011-566 599 of mail naar info@vantage-agrometius.nl

Kontaktieren Sie uns

Met opbrengstmeting van Vantage Agrometius weet u precies hoeveel opbrengst u per vierkante meter van uw perceel heeft gehaald. Zo weet u precies waar binnen uw percelen de mogelijkheden liggen om uw opbrengst te verhogen.

YieldMasterPRO bekijken

Met de Bodemscan Dienst van Vantage Agrometius brengt u de belangrijkste parameter van uw percelen exact in kaart. Zo wordt het mogelijk plaatsspecifiek in te spelen op deze parameter op basis van een taakkaart.
Wilt u aan de slag met variabele toedienen van bijvoorbeeld Kali of bodemherbicide? Bekijk ook eens onze nieuwe teeltpagina om meer te weten te komen over de diverse toepassingen op basis van een bodemscan. 

Variabele bekalking
Bodemscan Dienst bekijken