Werken bij Vantage Agrometius

Sinds de oprichting is Vantage Agrometius uitgegroeid tot een toonaangevend en innovatief bedrijf met naamsbekendheid in de West-Europese landbouwsector. Wij bieden onze klanten een totaalpakket van kwalitatief hoogwaardige oplossingen rondom precisielandbouw. Doordat onze klanten vaak onder druk van weersinvloeden en seizoenen werken, hebben we te maken met een uitdagende en dynamische omgeving. Dit vraagt van onze medewerkers een flexibele, praktische en resultaatgerichte instelling.

Het team
Binnen het team van Vantage Agrometius heerst een no-nonsense cultuur. In drukke tijden zetten we met z’n allen de schouders eronder om het werk gedaan te krijgen en zorgen we gezamenlijk dat onze klanten tevreden zijn. Ons team bestaat uit ruim 60 gedreven mensen, afkomstig uit Nederland, België en Duitsland. Veel van onze medewerkers hebben een agrarische en/of technische achtergrond, maar iedereen heeft zijn eigen specialisme en gezamenlijk vullen wij elkaar aan.

Ons motto: leuk, leerzaam en lonend
Werken bij Vantage Agrometius moet in de basis aan 3 voorwaarden voldoen; het moet leuk, leerzaam en lonend zijn. Omdat werken een groot onderdeel van je leven is vinden we het belangrijk dat we plezier in het werk en met elkaar hebben. We investeren veel in opleiding en training van medewerkers, zodat iedereen zich blijft ontwikkelen. Tenslotte bieden wij een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en studiemogelijkheden.

Stage of afstuderen
Vantage Agrometius vind het belangrijk om een actieve bijdrage te leveren aan het opleiden van nieuwe talenten. Wij zijn “Erkend leerbedrijf” en we hebben regelmatig plaats voor stagiaires en afstudeerders. Doe jij een MBO, HBO of WO opleiding in de richtingen landbouw, techniek, bedrijfskunde, logistiek of marketing dan kun je informeren naar de mogelijkheden voor een stageplaats of afstudeeropdracht.

Talenten zijn altijd welkom!
Vantage Agrometius is een jonge, groeiende organisatie en daarom zijn wij constant opzoek naar goede gedreven mensen die ons team kunnen versterken. Spreekt ons bedrijf, onze cultuur, ons werk en onze producten jou aan? Bekijk dan de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie met je CV en een motivatie waarom jij denkt dat je een aanvulling bent voor ons team.