Laden Evenementen

Het uitgebreide softwarepakket Trimble AG Software beter bekend als Farmworks biedt een breed scala aan mogelijkheden zoals het maken van taakkaarten op basis van opbrengstdata of andere sensordata, het loggen van rassen of spuitmiddelen, voorafgaand aan de teelt lijnen en spuitpaden inplannen en mogelijkheden met betrekkeing tot het draadloos data versturen door middel van een zogenaam de ‘vehicle-connectie.

Om u alles uit het software programma te laten halen organiseert Vantage Agrometius twee Farmworks cursussen voor beginners en gevorderde. Weet u niet op welk niveau u zit? Dan is het raadzaam even contact op te nemen met ons.

Dag indeling:
8:30 start
Uitleg diverse onderwerpen
Lunch (verzorgd door Vantage Agrometius)
Zelf aan de slag (met begeleiding)

Kosten
De kosten per cursusdag zijn €150,- per persoon.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden om aan deze bijeenkomst(en) deel te nemen. Wanneer u dit doet, noemt u dan in uw mail het aantal deelnemers, de onderwerpen die u behandeld zou willen zien en of u gebruik maakt van een vehicle-connectie. Inschrijven voor de cursussen kan door een mail met uw contactgegevens te sturen naar ondergetekende (e.hendrikse@vantage-agrometius.nl). Graag voor 9 februari. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Indien u beschikt over een laptop met Trimble AG Software / Farmworks, adviseren wij om deze mee te nemen.

Deel dit bericht, kies hier uw platform!