GPS-besturing

Efficiënt werken met een constante hoge nauwkeurigheid; dat wil toch iedereen? Met een Trimble stuursysteem gaat het sturen automatisch, waardoor u meer aandacht heeft voor het ‘echte werk’; het zaaien, verzorgen en oogsten van uw gewassen. Dit zorgt niet alleen voor meer arbeidsgemak, maar ook de kwaliteit van het geleverde werk is hoger.

Trimble is al sinds eind vorige eeuw marktleider op het gebied van merkonafhankelijke GPS-stuursystemen voor landbouwvoertuigen. De huidige generatie systemen kenmerkt zich door een zeer hoge nauwkeurigheid op ieder terrein, bij zowel hoge als lage snelheden.

Afhankelijk van uw wensen en werkzaamheden kunt u kiezen voor elektrische besturing, dat middels een elektromotor het stuurwiel draait, of een volledig geïntegreerd hydraulisch stuursysteem dat direct op de orbitrol wordt aangesloten. Daarnaast zijn steeds meer tractoren af-fabriek voorzien van een GPS-voorbereiding. Trimble kan bij vrijwel alle merken de GPS-voorbereiding aansturen via canbus. Dit scheelt tijd en kosten, en door te kiezen voor een merkonafhankelijk systeem behoudt u keuzevrijheid in de toekomst.