Vacature Medior/Senior Cloud ontwikkelaar

Wat ga je doen?

In de wereld van landbouw wordt data steeds crucialer. Wij verzamelen miljoenen datapunten vanuit het veld en routeren de data naar diverse partners in verschillende landen in de wereld. Als Medior / Senior Cloud Ontwikkelaar leid jij dit hele proces in goede banen en kom je met innovatieve ideeën om dit proces verder te optimaliseren. Wij geloven dat het altijd nóg beter kan! Met de juiste data bieden we onze klant de mogelijkheid om altijd op basis van de juiste informatie beslissingen te kunnen nemen, zodat hij winstgevender, effectiever en duurzamer wordt.

Wie zijn wij?

Sinds de oprichting is Vantage Agrometius uitgegroeid tot een toonaangevend en innovatief bedrijf in de precisielandbouw met naamsbekendheid in de West-Europese landbouwsector. Vantage Agrometius is exclusief importeur van diverse topmerken waaronder Trimble, Veris, Pessl, Müller Elektronik en OptiSurface. Wij bieden onze klanten een totaalpakket van hoogwaardige oplossingen en diensten rondom precisielandbouw. Wil je weten hoe onze oplossingen in de praktijk werken? Kijk dan hier: Opbrengstmeting Rooi Gewassen,  Onze eigen webportal (Taakkaart.nl)Onze Bodem scanners (Loads of Data)Onze werktuig Track and Trace oplossing.
Ons team bestaat uit ruim 70 enthousiaste specialisten met een agrarische en/of technische achtergrond. Het bedrijf heeft 3 vestigingen: in De Meern (NL), Sint-Truiden (B) en Lippetal-Herzfeld (D). Sinds 2015 is Vantage Agrometius onderdeel van Royal Reesink.

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende baan met volop uitdagingen;
 • Een prima salaris vinden we passen bij waardering voor jouw vakmanschap;
 • Een team van prettige collega’s met brede skillset om mee te sparren;
 • De kans om te kijken in het veld om te zien hoe jouw oplossingen gebruikt worden door de klant;
 • Flexibiliteit in werkplek en werktijden. Standplaats is De Meern, Utrecht;
 • Natuurlijk een goed arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Naast het harde werken is er tijd voor plezier, we lunchen graag samen en ons jaarlijkse personeelsuitje is altijd een groot succes!

 

Wij vragen?

Jij bent in staat om een vertaalslag te maken tussen actuele cloud vraagstukken en een technisch ontwerp. Daarin kan jij ook collega’s en stakeholders meenemen die niet direct alle vaktermen van software development kennen. Je put daarvoor uit jouw omvangrijke kennis van software ontwikkelprocessen en bijbehorende technologieën. Je bent analytisch ingesteld en bent instaat om data-analyses uit te voeren. Je hebt:

 • Ruime ervaring (minstens 5 jaar) met moderne, object-georiënteerde, programmeertalen; liefst C#, maar dit kan bijvoorbeeld ook Java zijn als basis (pré C++).
 • Een ‘Clean Code’ mentaliteit en praktisch begrip van SOLID software development principes.
 • Ervaring met software testen (zowel automatisch, o.a. Unit Testen, als handmatige testplannen voor gebruikers).
 • Kennis van het ontwerpen en onderhouden van complexe datamodellen.
 • Ervaring met Cloud-omgevingen (Microsoft Azure).
 • Kennis en ervaring betreffende Linux (Command Line Interface), GIS (geografisch informatiesysteem), C programming & tooling, Python en diverse script talen.

Interesse?

We zien graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet! Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Johan Vos, Project Manager via 06 – 15229482.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.