Over Müller-Elektronik

Müller Elektronik, met het hoofdkantoor in Salzkotten, Duitsland, is een pionier en toonaangevende innovator op het gebied van agrarische elektronica en precisielandbouw.

De 40 jaar ervaring en de speciale expertise van het personeel maken het mogelijk om individuele oplossingen voor gerenommeerde klanten wereldwijd te realiseren. Vanaf 01.07.2017 zetten we ons succesverhaal voort: De fusie met Trimble Inc., een van ’s werelds toonaangevende bedrijven voor GPS-technologieën, biedt wereldwijde perspectieven voor de ontwikkeling en marketing van innovatieve ISOBUS-oplossingen voor fabrikanten en de retrofitmarkt.

Met onze agrarische elektronica willen wij een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van onze klanten – onze motivatie en voortdurende verbetering zijn de basis voor het succes van onze onderneming. Onze zakenrelaties zijn gericht op succes en samenwerking op lange termijn.

Müller en ISOBUS

Wat de technologische vooruitgang betreft, heeft ME het altijd bijzonder goed gedaan. Müller-Elektronik heeft vanaf het begin geholpen bij het ontwerpen en vormgeven van de ISOBUS-technologie. In de loop van de geschiedenis van ons bedrijf hebben we ISOBUS-besturingssystemen ontwikkeld voor bijna elk type machine. Bovendien hebben onze ISOBUS-terminals en besturingscomputers zich al meer dan tien jaar bewezen in moeilijke omstandigheden.

ME’s inspanningen met betrekking tot de standaardisatie van het Agricultural BUS System (Landwirtschaftliches BUS-System – LBS), de voorloper van het huidige ISOBUS-systeem, werden in 1999 bekroond met de toekenning van de Max Eyth Medal aan Rudolf Buschmeier. Slechts twee jaar later, in 2001, lanceerde ME de eerste ISOBUS-terminal – de BASIC-Terminal – op de Agritechnica. En in 2003 was ME een van de eersten die de belangrijke softwarecomponent, de TASK-Controller, ontwikkelde. Deze functie werd geïntroduceerd in de BASIC-Terminal TOP. Het was niet meer dan logisch dat ME als eerste bedrijf de officiële certificering voor de TASK-Controller kreeg.

Maar ook op het gebied van veldspuitaansturingen heeft ME veel succes gehad. Voortbouwend op de TASK-Controller en de nauwkeurige positionering via DGPS kon ME het op ISOBUS gebaseerde SECTION-Control automatische sectiecontrolesysteem introduceren. Wij bieden deze technologie nu al vele jaren aan en onze algemene aanpak is geaccepteerd als de standaard voor veldspuiten met grotere werkbreedten

Müller Elektronik logo

Deze inhoud kan niet weergegeven worden. Accepteer cookies om deze inhoud te bekijken.