Deze inhoud kan niet weergegeven worden. Accepteer cookies om deze inhoud te bekijken.

HEEFT U WEL NAGEDACHT OVER DE KEUZE VAN UW GPS-SYSTEEM?

Het kopen van nieuwe of gebruikte machines is een leuke maar ook spannende tijd. Want heeft u wel goed nagedacht over de gevolgen van uw keuzes en heeft u al uw wensen goed in kaart? Om u hierbij te helpen hebben wij de checklist precisielandbouw opgesteld. Zodat u niks vergeet en de juiste machines voor uw bedrijf koopt.

* verplicht

MERKONAFHANKELIJKE OPLOSSINGEN VOOR AUTOMATISCHE BESTURING

Vantage Agrometius biedt verschillende oplossingen voor automatische besturing aan. Het Trimble stuursysteem is merkonafhankelijk en kan op veel oude en nieuwe voertuigen worden gebruikt. Nieuwe trekkers worden in toenemende mate in de fabriek uitgerust met GPS-voorbereiding. Het Trimble systeem kan worden aangesloten op alle merken voorbereidde trekkers. De stuursignalen worden via de CAN-bus naar de trekker gestuurd. Het gebruik van GPS-voorbereiding maakt de installatie eenvoudig.

Daarnaast kan het Trimble stuursysteem ook worden gebruikt op voertuigen zonder GPS-voorbereiding. Met een elektromotor onder het stuurwiel of een hydraulisch ventiel kan uw bestaande trekker met GPS-besturing worden uitgebreid. In combinatie met RTK biedt het Trimble systeem een herhaalbare nauwkeurigheid van 0-2 centimeter. Dit maakt het systeem geschikt voor alle werkzaamheden, van maaien en zaaien tot het onkruid wieden in rijgewassen.

CANBUS Bekijken
Elektrische besturing bekijken
Hydraulische besturing bekijken

Voordelen van een Trimble stuursysteem

  • Toepasbaar op alle merken en typen trekkers en zelfrijdende voertuigen.

  • Het display en de GPS-ontvanger kunnen eenvoudig tussen verschillende trekkers worden overgezet.

  • Koppeling met vele machines mogelijk voor variabele dosering en/of sectiecontrole.

  • Uitbreidbaar met verschillende precisielandbouwsystemen.

  • Hoge restwaarde en sterke onderhandelingspositie.

TMX-2050

Meer informatie over de TMX-2050

GFX-750

Trimble GFX-750 Display
Meer informatie over de GFX-750