Kom jij ons team versterken?
Wij zijn per direct op zoek naar een:

Sales Engineer Vlaanderen (m/v, 38 uur per week)

Standplaats: Sint-Truiden

Werkgebied: Ten westen van de lijn Brussel Antwerpen

Wij zijn opzoek naar gedreven Sales Engineers. Als Sales Engineer maak je deel uit van het verkoopteam en benader en adviseer je zelfstandig dealers en (nieuwe) klanten. Daarnaast verzorg je demonstraties en maak je offertes. In deze technisch commerciële functie ben je verantwoordelijk voor de klanten uit jouw eigen gebied tot en met de aftersales. Kortom, wij bieden jou een uitdagende functie met een breed takenpakket.

Jij…

  • hebt passie voor techniek (hard- en software);
  • hebt uitstekende commerciële skills;
  • bent pro-actief en resultaatgericht;
  • hebt een dienstverlenende instelling;
  • bent communicatief vaardig;
  • heb een agrarische achtergrond (is een pluspunt);
  • hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • beschikt over over technisch of landbouwkundig diploma;
  • beheersing van de Franse taal is een pluspunt

Ons aanbod
Ons motto is dat werken leuk, leerzaam en lonend dient te zijn. Agrometius gaat graag een verbintenis met je aan, als jij ons weet te overtuigen dat jij de geschikte persoon bent voor deze functie. We bieden je een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak en studiemogelijkheden. Agrometius is een groeiende organisatie die jou volop kansen biedt voor de toekomst.


Wie zijn wij

Agrometius is een technisch handelsbedrijf en dienstverlenende organisatie die zich volledig heeft gespecialiseerd in GPS-techniek en precisielandbouw. Agrometius is in 2010 opgericht en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend en innovatief bedrijf. Onze activiteiten bestaan uit: advies, verkoop, installatie, systeemintegratie, training, en reparatie. Agrometius is exclusief importeur van diverse topmerken waaronder Trimble, Veris, Pessl, SenseFly en OptiSurface.

Ons team bestaat uit ruim 50 enthousiaste medewerkers en het bedrijf heeft vestigingen in De Meern (NL), Sint-Truiden (B) en Lippetal-Herzfeld (D). Sinds 2015 is Agrometius onderdeel van Royal Reesink NV.

Heb jij zin om bij een jong en zeer dynamisch bedrijf te werken? Voel jij je thuis in een aangename en informele bedrijfscultuur? Wil je graag een belangrijke schakel worden in onze organisatie en deel uitmaken van een gemotiveerd team? Stuur dan een korte brief met je CV naar:

Agrometius bvba
T.a.v. Rob Baken
E-mail: r.baken@agrometius.be

Bel voor meer informatie met: 011 – 599 566

» Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Team België

Vantage Agrometius Bvba

Agribex 2017

Vantage Agrometius op Agribex 2017