Kom jij ons team versterken?

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Sales Engineer Vlaanderen (m/v, 40 uur per week)

Werkgebied: Ten westen van de lijn Brussel Antwerpen

Wij zijn opzoek naar een gedreven Sales Engineer. Als Sales Engineer maak je deel uit van het verkoopteam en benader en adviseer je zelfstandig dealers en (nieuwe) klanten. Daarnaast verzorg je demonstraties en maak je offertes. In deze technisch commerciële functie ben je verantwoordelijk voor de klanten uit jouw eigen gebied tot en met de aftersales. Kortom, wij bieden jou een uitdagende functie met een breed takenpakket.

Jij…

  • hebt passie voor techniek (hard- en software);
  • hebt uitstekende commerciële skills;
  • bent pro-actief en resultaatgericht;
  • hebt een dienstverlenende instelling;
  • bent communicatief vaardig;
  • hebt een agrarische achtergrond (is een pluspunt);
  • hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • beheersing van de Franse taal is een pluspunt.


Ons aanbod
Ons motto is dat werken leuk, leerzaam en lonend dient te zijn. Vantage Agrometius gaat graag een verbintenis met je aan, als jij ons weet te overtuigen dat jij de geschikte persoon bent voor deze functie. We bieden je een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak en studiemogelijkheden. Vantage Agrometius is een groeiende organisatie die jou volop kansen biedt voor de toekomst.


Wie zijn wij

Vantage Agrometius is een technisch handelsbedrijf en dienstverlenende organisatie die zich volledig heeft gespecialiseerd in GPS-techniek en precisielandbouw. Vantage Agrometius is in 2010 opgericht en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend en innovatief bedrijf. Onze activiteiten bestaan uit: advies, verkoop, installatie, systeemintegratie, training, en reparatie. Vantage Agrometius is exclusief importeur van diverse topmerken waaronder Trimble, Müller Elektronik, Veris, Pessl en OptiSurface.

Ons team bestaat uit ruim 75 enthousiaste medewerkers en het bedrijf heeft vestigingen in De Meern (NL), Sint-Truiden (B) en Lippetal-Herzfeld (D). Sinds 2015 is Vantage Agrometius onderdeel van Royal Reesink NV.

Heb jij zin om bij een jong en zeer dynamisch bedrijf te werken? Voel jij je thuis in een aangename en informele bedrijfscultuur? Wil je graag een belangrijke schakel worden in onze organisatie en deel uitmaken van een gemotiveerd team? Stuur dan een korte brief met je CV naar:

Vantage Agrometius bvba
T.a.v. Rob Baken
E-mail: r.baken@vantage-agrometius.be

Bel voor meer informatie met: 011 – 599 566

» Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.