Vacature Service Monteur

Jouw hart gaat sneller kloppen van precisielandbouw en de apparatuur die daarbij hoort. Jij hebt  kennis van onze technische systemen en een flinke portie communicatief talent. Daarmee help jij de klant door goed gebruik van rechtrijsystemen, opbrengstmetingen, machine aansturing/besturing en specifieke toepassingen zoals kilveren en draineren zijn opbrengst naar een hoger niveau te tillen. Is dit jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel op deze vacature!
 

Wat ga je doen?

Wanneer een klant een precisielandbouwsysteem gekocht heeft, ga jij deze bij onze klant installeren. Samen met de klant bepaal je hoe je dit doet, je bouwt de apparatuur in en op onder andere tractoren, zelfrijdende voertuigen en werktuigen. Je regelt de apparatuur in met de juiste afstellingen, het is jouw verantwoordelijkheid dat de klant er mee aan de slag kan.

 • Wanneer een klant een vraag of probleem heeft die niet telefonisch door je collega’s van support opgelost kan worden, ga jij ter plaatse om het probleem te verhelpen. Daarvoor heb je een ingerichte servicebus met onderdelen en benodigde tools.
 • Je bent onderdeel van een groot serviceteam waarin plaats is voor kennisoverdracht en waar collega’s elkaar helpen met hun ervaringen. Wij zijn immers specialist in precisielandbouw apparatuur, juist omdat we de praktijk goed kennen.
 • We leren met elkaar en leggen opgedane kennis en goede werkmethoden vast, zodat we onze kennis kunnen delen, zowel intern als extern. Op deze manier kunnen we ook onze leveranciers of de R&D afdeling input geven ter verbetering van de producten.

Wie zijn wij?  

Sinds de oprichting is Vantage Agrometius uitgegroeid tot een toonaangevend en innovatief bedrijf in de precisielandbouw met naamsbekendheid in de West-Europese landbouwsector. Vantage Agrometius is exclusief importeur van diverse topmerken waaronder Trimble, Veris, Pessl, Müller Elektronik en OptiSurface. Wij bieden onze klanten een totaalpakket van hoogwaardige oplossingen en diensten rondom precisielandbouw. Wil je weten hoe onze oplossingen in de praktijk werken? Kijk dan hier: Opbrengstmeting Rooi Gewassen,  Onze eigen webportal (Taakkaart.nl)Onze Bodem scanners (Loads of Data)Onze werktuig Track and Trace oplossing.
Ons team bestaat uit ruim 70 enthousiaste specialisten met een agrarische en/of technische achtergrond. Het bedrijf heeft 3 vestigingen: in De Meern (NL), Sint-Truiden (B) en Lippetal-Herzfeld (D). Sinds 2015 is Vantage Agrometius onderdeel van Royal Reesink.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vantage Agrometius moet wat ons betreft in de basis aan drie voorwaarden voldoen; het moet leuk, leerzaam en lonend zijn. Wat kun je verder verwachten:

 • Een afwisselende baan met volop uitdagingen;
 • Alle ruimte voor eigen inbreng;
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid om te bepalen hoe je agenda eruitziet;
 • Plezier! Natuurlijk, werken is niet alleen maar leuk, maar we doen er alles aan om het wel zo leuk mogelijk te maken;
 • Een team van prettige collega’s met brede skillset om mee te sparren
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en kansen voor de toekomst;
 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en achtergrond.

Wij vragen
Jij wordt enthousiast van (agro)techniek en precisielandbouw apparatuur. Jij bent communicatief zeer vaardig en klantgerichtheid is vanzelfsprekend voor jou. Je haalt voldoening uit het helpen van mensen. Wij kunnen het werk met een gerust hart aan jou overlaten, want je bent altijd op zoek hoe het nog beter, soepeler en makkelijker kan voor de klant. Ook als dat betekent dat het werk na 17.00 uur nog even afgemaakt moet worden voordat je naar huis gaat. Verder heb je:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en Engelse documentatie lezen is geen probleem voor je. Duits is mooi meegenomen;
 • Je hebt een technische / agrarische achtergrond of interesse;
 • Je bent woonachtig in midden of zuid Nederland, bij voorkeur in de omgeving van Utrecht.

Interesse?

Reageer dan via de sollicitatiebutton. We zien graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet! Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Ard van der Wouden, Manager Technical Services via 06 – 83965738