Vacature Support Engineer

Kom jij ons team versterken? Wij zijn per direct op zoek naar een:
Support Engineer (m/v, 40 uur per week)
Standplaats: De Meern, Utrecht

Als Support Engineer maak je deel uit van ons Supportteam. Vanuit ons kantoor ondersteun je dealers en klanten die gebruik maken van onze systemen en diensten. Wij leveren support via telefoon en email, daarnaast hebben onze klanten toegang tot een online Support Portal welke up to date moet worden gehouden. Je bent medeverantwoordelijk voor het vastleggen en delen van kennis, zowel intern als extern. Met regelmaat werk je een dag op locatie om bijvoorbeeld nieuwe firmware te testen. Wij bieden jou een uitdagende functie met veel dynamiek.

Een dag als support Engineer:

 • Je begint om half negen op kantoor; je hebt deze dag support dienst en bent dus verantwoordelijk voor het afhandelen van telefoon en email.
 • Er belt een klant met een vraag over het aanmaken van een nieuw voertuigprofiel. Je beantwoord de vraag en legt in CRM de vraag & antwoord vast bij deze klant, zodat collega’s kunnen zien wat je hebt besproken.
 • Morgen moet je een gewijzigde feature in software gaan testen bij een klant. Betreft automatisch keren op de kopakker. Met behulp van een simulator test je dit vast, en bekijkt in hoeverre bepaalde instellingen invloed hebben op het stuurgedrag.
 • Ondertussen belt een monteur van een dealer; bij het opbouwen van een aansturing van een zelfrijdende veldspuit lukt het niet om de secties juist aan te kunnen sturen. Er blijkt een kabel verkeerd te zijn aangesloten. Gelukkig kunnen ze weer verder!
 • Het testen van de software gaat voorspoedig. Het testen morgen moet zeker gaan lukken.
 • Het is mooi weer; je eet lekker buiten met je collega’s. Vandaag is het ook verkoopvergadering, alle verkopers zijn ook op kantoor. Gezellig!
 • Om 13hr is het wekelijkse support overleg. Tijdens dit overleg worden alle lopende zaken besproken, en waar nodig worden acties afgestemd met de service manager, product manager, planner, specialist en andere support medewerkers. Fijn dat er weer een paar langlopende issues zijn opgelost!
 • In de middag krijg je nog een aantal telefoontjes over een opbrengstmeting op een aardappelrooier, het VRS correctiesignaal en een trekker met een haperende stuurhoeksensor. De laatste krijg je telefonisch niet opgelost. In overleg met de planner kan er vandaag nog een monteur naar deze klant.
 • Aan het eind van de middag verzamel je de spullen welke je morgen nodig hebt en beantwoord je nog een paar e-mails uit de support mailbox. Om vijf uur ga je naar huis.

Jij…

 • wordt enthousiast van techniek (hard- en software);
 • haalt voldoening uit het helpen van mensen;
 • denkt en handelt klantgericht;
 • bent analytisch en oplossingsgericht;
 • hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • kunt onder druk het hoofd koel houden;
 • hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • beheerst de Engelse taal in woord en schrift, Duits is een pré;
 • beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;

Ons aanbod

Het motto van Agrometius is dat werken bij ons leuk, leerzaam en lonend moet zijn. We bieden je een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en studiemogelijkheden. Het team van Agrometius bestaat uit gedreven medewerkers die veel plezier in het werk en met elkaar hebben. Ons bedrijf is een jonge, groeiende organisatie die jou kansen biedt voor de toekomst. Wij gaan graag een verbintenis met je aan, als jij ons weet te overtuigen dat jij de geschikte persoon bent voor deze functie. Middels een uitgebreide interne opleiding leren wij jou alles over onze hightech precisielandbouw systemen en daarna ben klaar om een belangrijke bijdrage te leveren aan onze klanttevredenheid.

Wie zijn wij

Agrometius is een technisch handelsbedrijf en dienstverlenende organisatie die zich volledig heeft gespecialiseerd in GPS-techniek en precisielandbouw. Agrometius is in 2010 opgericht en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend en innovatief bedrijf. Onze activiteiten bestaan uit: advies, verkoop, installatie, systeemintegratie, dienstverlening, training, en reparatie. Agrometius is exclusief importeur van diverse topmerken waaronder Trimble, Veris, Pessl, Precision Makers en OptiSurface.
Ons team bestaat uit ruim 50 enthousiaste medewerkers en we hebben vestigingen in De Meern (NL), Sint-Truiden (B) en Lippetal-Herzfeld (D). Sinds 2015 is Agrometius onderdeel van Royal Reesink NV.

Heb jij zin om bij een jong en zeer dynamisch bedrijf te werken? Voel jij je thuis in een aangename en informele bedrijfscultuur? Wil je graag een belangrijke schakel worden in onze organisatie en deel uitmaken van een gemotiveerd team? Solliciteer dan nu! Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Ard van der Wouden op +31 (0)683 965 738

» Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf:
Agrometius B.V.

Opleidingsniveau:
MBO

Type Dienstverband:
Full-time

Locatie:
De Meern, Utrecht