Vacature Verkoper

Liggen jouw wortels in de agrarische wereld en heb je gevoel voor techniek? En spreekt een salesfunctie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid jou aan?

Functieomschrijving

Ben jij een commercieel talent, heb je gevoel voor techniek en heb je affiniteit met de agrarische sector? Dan verwelkomen we je graag als Verkoper.

Vantage Agrometius is een innovatief bedrijf in de precisielandbouw met naamsbekendheid in de West-Europese landbouwsector. Wij bieden onze klanten een totaalpakket van kwalitatief hoogwaardige oplossingen rondom precisielandbouw.
Als verkoper in ons salesteam ben je allereerst verantwoordelijk voor de verkoop van deze producten en diensten in jouw werkgebied. Maar wat kan je nog meer verwachten als Verkoper?

  • Je bent betrokken bij het hele verkooptraject: van leadgeneratie tot aftersales. Jij zorgt ervoor dat het proces van A tot Z vlot verloopt;
  • Je onderhoudt het contact met bestaande klanten;
  • Je werft actief nieuwe klanten en je bezoekt vakbeurzen;
  • Je zet verschillende promotieactiviteiten op touw zoals het geven van demonstraties en verzorgen van lezingen;
  • Je rapporteert aan de Salesmanager.

Je bent veel op pad om klanten te bezoeken. Een dag per week ben je samen met collega’s op kantoor te vinden in de Meern. Genoeg vrijheid en verantwoordelijkheid, maar wel de gezelligheid van een enthousiast team om je heen die net zo gemotiveerd is als jij om onze klanten goed van dienst te zijn.

Functie-eisen

  • Jij hebt een MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een technische achtergrond (hard- en software) of bent iemand met veel technische interesse die bereid is om nieuwe dingen te leren;
  • Je bent een ondernemende persoonlijkheid met veel commercieel inzicht;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Bedrijfsinformatie

Sinds de oprichting is Vantage Agrometius uitgegroeid tot een toonaangevend en innovatief bedrijf in de precisielandbouw met naamsbekendheid in de West-Europese landbouwsector. Vantage Agrometius is exclusief importeur van diverse topmerken waaronder Trimble, Veris, Pessl, Precision Makers en OptiSurface. Wij bieden onze klanten een totaalpakket van kwalitatief hoogwaardige oplossingen rondom precisielandbouw.
Ons team bestaat uit ruim 60 enthousiaste specialisten met een agrarische en/of technische achtergrond. Het bedrijf heeft 3 vestigingen: in De Meern (NL), Sint-Truiden (B) en Lippetal-Herzfeld (D). Sinds 2015 is Vantage Agrometius onderdeel van Royal Reesink NV.
Ter uitbreiding van ons salesteam zijn wij op zoek naar meerdere Verkopers voor de regio’s Zuidwest Nederland, Midden Nederland, Oost Nederland en Noord Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Vantage Agrometius moet in de basis aan drie voorwaarden voldoen; het moet leuk, leerzaam en lonend zijn. Omdat werken een groot onderdeel van je leven is vinden we het belangrijk dat we plezier in het werk en met elkaar hebben. We investeren veel in opleiding en training van medewerkers, zodat iedereen zich blijft ontwikkelen. Tenslotte bieden wij een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en studiemogelijkheden.

Reageren

Ben jij dit commerciële talent met agrarische affiniteit? Klik dan op onderstaande sollicitatieknop.
Wil je liever eerst wat meer informatie? Bel dan Jaap de Jong. (+31 (0)88 – 818 0 818). We kijken uit naar je reactie.

–  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. –

Verkoper

Functienaam:

Verkoper

Bedrijf:
Agrometius B.V.

Regio:
Diverse regio’s