LogMaster is de oplossing voor het efficiënt beheren en inzetten van uw voertuigen en maakt het plannen, monitoren, registeren en analyseren van werkzaamheden gemakkelijk en overzichtelijk. LogMaster is speciaal voor landbouw- en loonbedrijven ontwikkeld en sluit daarom naadloos aan op de bedrijfsvoering. LogMaster registreert automatisch tijd, bewerkte hectares, motordata (CANbus), voertuigstatus en de positie van uw voertuigen en koppelt dit bovendien automatisch aan de juiste percelen. Al deze data is via het online portaal toegankelijk vanaf uw laptop, tablet of smartphone. In het online portaal ziet u live in een oogopslag de belangrijkste parameters.

Vaak hebben (loon)bedrijven verschillende merken tractoren, oogstmachines, zelfrijders, shovels en kranen. Sommige van deze merken bieden hun eigen fleetoplossing aan, maar de merkonafhankelijkheid van LogMaster maakt dat deze voertuigen allemaal in één fleetoplossing samenkomen. Hierdoor hoeft u niet te wisselen tussen applicaties. Met LogMaster behoudt u overzicht en dat is wat telt in het seizoen!

LogMaster is een sterk groeiende applicatie en wordt geroemd om zijn eenvoud in gebruik:

  • De processen zijn zoveel mogelijk geautomatiseerd wat maakt dat handmatig registreren tot een minimum wordt beperkt! Dit voorkomt fouten, bespaart tijd en maakt dat registraties altijd kloppen.
  • Nooit meer discussie over een factuur. LogMaster kan exact aangeven wanneer en waar een voertuig zich bevond.
  • Nooit meer teveel of te weinig factureren. Met LogMaster ziet u in één oogopslag welke percelen bewerkt zijn.
  • Altijd live inzicht in de locatie van een voertuig en hoeveel van een perceel bewerkt is, wat zorgt voor een nauwkeurigere planning.

Ook loonwerkers krijgen steeds meer te maken met zaken als duurzaamheid en de reductie van CO2-uitstoot. Inefficiënt gebruik van machines en tractoren zorgt voor meer brandstofverbruik en dus hogere kosten, maar ook voor meer milieubelasting en onnodige onderhoudskosten. LogMaster brengt dit in kaart en zorgt er daarmee voor dat deze extra kosten vermeden kunnen worden. LogMaster kan u dus perfect helpen uw bedrijfsprocessen efficiënter te maken.

Nieuwsgierig geworden wat LogMaster voor u kan betekenen?

Meer over LogMaster