Een nieuw teeltseizoen staat weer voor de deur, met daarbij nieuwe kansen en mogelijkheden! Om het maximale rendement te halen uit uw percelen en gewassen is het belangrijk om uw gewassen goed te monitoren. Met de kosteloze Satellietbeelden applicatie op www.taakkaart.nl kunt u als agrariër, loonwerker of adviseur percelen selecteren op basis van de perceelsopgave. Vervolgens kunt u recente satellietbeelden laden en de verschillen binnen het perceel bekijken. Met deze inzichten kunt u tijdig anticiperen op veranderingen in het gewas en desgewenst in 3 simpele stappen een taakkaart maken voor variabele afgifte. Mogelijke toepassingen zijn variabel strooien van stikstof in de uien, tarwe en diverse andere gewassen, bemesten, maar ook variabele phytophthora bestrijding en loofdoding in aardappelen. Taakkaart.nl is merkonafhankelijk en kan dus taakkaarten exporteren in veel bestandsformaten.

Deze inhoud kan niet weergegeven worden. Accepteer cookies om deze inhoud te bekijken.

Zonder account voor www.taakkaart.nl kunt u direct al aan de slag met satellietbeelden, maar wanneer u kosteloos een account aanmaakt op taakkaart.nl profiteert u van nog meer voordeel en gemak, zoals:

  • Biomassakaarten met hogere resolutie (tot 10 x 10 meter);
  • De mogelijkheid om taakkaarten draadloos naar uw Trimble display te exporteren via AutoSync. (In combinatie met een taakkaart.nl | Perceelsbeheer licentie);
  • Uw eigen percelen selecteren en opslaan;
  • Een melding ontvangen wanneer er nieuwe satellietbeelden beschikbaar zijn voor uw percelen. (Binnenkort beschikbaar).

Over Taakkaart.nl

Taakkaart.nl is hét merkonafhankelijke platform voor precisielandbouw. Op dit portal vindt u relevante taakgerichte applicaties die precisielandbouw gemakkelijk en winstgevend maken!

Wilt u ook gebruik maken van de satellietbeelden op taakkaart.nl? Creëer via onderstaande button uw taakkaart account en ga direct aan de slag met taakkaart.nl.