Precision Makers draagt de verkoop- en serviceactiviteiten over aan Vantage Agrometius. Precision Makers heeft grote bekendheid verkregen met de Greenbot en hun oplossingen voor volledig autonome tractoren en maaiers. Door deze stap wil het bedrijf zich meer gaan focussen op het ontwikkelen en produceren van nieuwe toepassingen en technieken. Vantage Agrometius heeft de capaciteit om de systemen te verkopen, installeren en te ondersteunen.

Specialist in autonome besturing

Precision Makers is onderdeel van de Dutch Power Company en is wereldwijd het eerste bedrijf dat een praktijkrijp systeem voor autonome besturing van landbouwvoertuigen op de markt heeft gebracht. De afgelopen jaren zijn er systemen over de hele wereld verkocht voor gebruik in de fruitteelt, op golfbanen en op akkers. De Greenbot is hun eigen autonome “trekker” die gezamenlijk met zusterbedrijf Conver is ontwikkeld. Tevens levert Precision Makers al enkele jaren YieldMasterPRO, een systeem voor opbrengstmeting op rooimachines. Door de vele systemen die succesvol in de praktijk draaien kan worden gesteld dat Precision Makers dé specialist is van autonome besturing.DSC06994

Distributeur voor Benelux en Duitsland

Met het overdragen van de verkoop- en serviceactiviteiten van Benelux en Duitsland wil Precision Makers zich meer gaan focussen op hun kracht, het ontwikkelen en produceren van systemen. In Agrometius hebben zij de partner gevonden die met ruim 50 specialisten zeer goed in staat is om de systemen te installeren, te onderhouden en te ondersteunen. “De producten van Precision Makers zijn een waardevolle toevoeging aan ons huidige productportfolio en helpen onze klanten om nog efficiënter te werken met een hoge continue kwaliteit” aldus directeur Dennis Nijland.

Nieuwe specialisten gezocht

De komende maanden staan in het teken van kennisoverdracht en het overdragen van de huidige gebruikers. ´Wij vinden het zeer belangrijk dat gebruikers in de toekomst de service en ondersteuning kunnen verwachten die ze van ons gewend zijn” aldus Allard Martinet, directeur van Precision Makers. Zowel Agrometius als Precision Makers zijn per direct op zoek naar nieuwe werknemers voor verkoop, ondersteuning en ontwikkeling. Enthousiaste kandidaten met passie voor techniek kunnen zich bij de bedrijven melden.

Dennis Nijland & Allard Martinet