Het voorjaar staat weer voor de deur. Met de start van het bemestingsseizoen beginnen ook de voorjaarswerkzaamheden. Bereid uw GPS-systeem voor op het nieuwe seizoen en voorkom zo onnodige stilstand. Loop onderstaande checklist door om goed voorbereid het komende voorjaar in te gaan.

    • Ga bij uzelf of bij uw werknemers na of er zich problemen hebben voorgedaan in het afgelopen jaar.
  • Controleer de satelliet ontvangst van het systeem. Controleer daarbij de status van de ontvanger: ontvang ik satellieten, heb ik een ‘fix’ en krijg ik geen foutmelding?

  • Maak een AB-lijn en rijd een stukje over de lijn. Controleer of de machine goed naar de lijn stuurt en niet slingert over de AB-lijn.

  • Verwijder overbodige data van uw scherm, bijvoorbeeld de bewerkingslogs van het vorige seizoen. Op deze manier begint u het seizoen met een opgeschoond display, waarop u voldoende ruimte heeft om nieuwe percelen en bewerkingen op te slaan. Het is aan te raden om vooraf een back-up te maken.

Heeft u aan de hand van bovenstaande checklist vragen? Neem dan contact op met de supportafdeling via 088 – 818 0 818 of support@agrometius.nl.